trešdiena, 2011. gada 30. marts

Saits par darbu: www.darbsārzemēs.lv

Ļoti labs un izpalīdzīgs saits par darbu ārzemēs:
www.darbsārzemēs.lv vai
http://www.xn--darbsrzems-yfb4t.lv/
 Šajā saitā ir ne tikai noderīgi padomi par dzīvi un darbu, bet tiek publicētas dažādu starpnieku un darbā iekārtošanas aģentūru vakances un piedāvājumi. Vēlos atgādināt:
Tā kā vakances ir ievietojuši dažādi cilvēki un firmas, aicinām būt uzmanīgiem un izvērtēt katru piedāvājumu nopietni, sevišķi gadījumos, ja tiek prasīta priekšapmaksa.
Īpaši vēlos vērst uzmanību uz saitā atrodamajamiem linkiem uz lēto aviobiļešu piedāvājumiem, noderīgi!  Saitā ir daudz vajadzīgas informācijas par darbu gan Eiropā, gan citviet pasaulē.
Galu galā- gatavojoties doties uz ārzemēm vajadzīga pēc iespējas plašāka informācija, nedrīkst paļauties uz vienas personas ieteikumiem vai radu neobjektīvo (dez)informāciju. 


Atgādinu par mūsu pakalpojumu:




http://aizbraukt.blogspot.com/
aizbraukt@inbox.lv
+371
22428698

Sakarā ar situāciju Latvijā un faktu, ka aizvien vairāk latviešu izbrauc( vēlās izbraukt), bet darbā iekārtošanas firmu pakalpojumi ir ļoti dārgi un ne visiem ir radi vai draugi, kas vēlās vai var pieņemt savējos un palīdzēt pirmajā laikā pēc ierašanās jaunā valstī, ir dzimis un jau labu laiku darbojās maksas pakalpojums, kas ir paredzēts, lai palīdzētu pārvākties uz dzīvi Lielbritānijā (Anglijā, UK). T.i. palīdzība emigrēt.
Pakalpojumā ietilpst:
  • dzīvesvieta Lielbritānijas pilsētās;
  • sagaidīšana ierodoties UK;
  • iespēja sagaidīt lidostā;
  • konsultācija un reāla palīdzība legālas uzturēšanās dokumentu iegūšanai;
  • materiāli un informācija par kārtību, lai ierodoties UK veiksmīgi atrastu darbu.
Šie nav vienīgie pakalpojumi, ko piedāvājam emigrantiem, jo cik cilvēku tik situāciju. Protam atrast jebkuram cilvēkam labvēlīgu risinājumu, palīdzam ar pabalstu( benefits) kārtošanas jautājumiem un ikdienas situācijām. Sīkāk par nostāju un dažādiem risinājumiem lasiet blogā!
Pakalpojumu izmaksas ir zemas un pieejamas ikvienam, kas nopietni gatavojas emigrēt uz UK.


Ir peieejamas atsauksmes, sīkāk sadaļā pakalpojums.
Uz tikšanos!