piektdiena, 2011. gada 4. marts

Atgādinājums!

           Lai sazinātos izmantojiet e-pastu vai zvaniet:
kontakti:
aizbraukt@inbox.lv
22428698 (LMT)
           Ja sūtīsiet sms vai uzpīkstināsiet, neatbildēšu un neatzvanīšu! Ceru, ka grūtajos apstākļos palicis vēl nedaudz godaprāta un takta izjūtas.
           Vēlreiz vēlos atgādināt, ka nenodarbojamies ar darbā iekārtošanu, bet ar palīdzību emigrēt, t.i. konsultējam, dodam dzīvesvietu UK, palīdzam tikt galā ar pabalstu jautājumiem, reģistrāciju, NIN nokārtošanu. Protams, ka iespēju robežās palīdzam ar reģistrāciju aģentūrās( UK tas ir bezmaksas), kā arī dalamies ar kontaktiem, bet darbā jāiekārtojas pašiem. Nav gatavas receptes, bet darbs UK ir un būs! Vajag tik apņēmību un nevajag gaidīt, ka visu pienesīs uz paplātes.
           Kā arī, ja Jūs dzīvojiet UK un Jūsu īrētajā mājā ir brīvas labas, mēbelētas istabas par saprātīgu cenu, tad dodiet ziņu! Protams, ka tādā gadījumā Jums neprasot papildus samaksu ir jāpalīdz atbraucējiem tikt galā ar sadzīves jautājumiem un jāatlicina laiks, lai palīdzētu viņiem. Tas ir iespējams tikai uz līguma pamata, lai atbraucējs un arī mēs varētu justies droši par Jūsu nolūkiem, kā arī Jūs par mūsu un atbraucēju nolūkiem. Tādā veidā visi ir apmierināti un nav savstarpējo konfliktu.  Esmu juridiska persona. Piedāvāju, jo labi zinu, ka latvieši labāk savā mājā pieņem svešus cilvēkus, gūstot no tā labumu, ne savus radus vai paziņas. Ceru uz sadarbību, jo esošās dzīvesvietas strauji pildās ar atbraucējiem. Galu galā Anglijā sākās sezona un daudzos reģionos darbu var atrast dažu dienu laikā, ja ir vēlme to darīt un angļu valoda sarunvalodas līmenī!