piektdiena, 2011. gada 18. marts

Nedaudz par šo un to, kas jauns sakrājies!

              UK sezona ir sākusies pilnā sparā!
              Tikai viens no aizbraukušajiem ir nestrādājošs. Bet nu viņam ir ambīcijas.......uz fabriku nepieteikšoties, nepatīkot momotons darbs, teritoriju labiekārtošana, kur viņu bija paņēmuši līdzi mājas biedri esot par smagu utt. Tā kā- cilvēkiem ar milzu ambīcijām un uzskatu, ka viņi ir vislabākie un visgudrākie- nebrauciet uz UK meklēt darbu! Ja jau esiet tik nenovērtējami, tad Jūsu vieta ir Latvijā! Tas, ka Jūs Latvijā esiet bijuši priekšnieki, direktori vai ierēdņi, nenozīmē, ka Jūs bez valodas zināšanām un UK darba pieredzes uz sitiena tiksiet labā darbā. Ir jāņem jebkurš darbs, kurš iekrīt rokās un jādara, lai nav dīkstāves!!! Protams, ja Jums ir līdzi ievērojama naudas summa, tad variet izvēlēties un gaidīt savu unikālo piedāvājumu un nepiekrist parastam strādnieku darbam. Mana pieredze gan rāda, ka 99% sāk tieši tā- strādā vienalga kur un ko, lai iesāktu dzīvi un nepaliktu bez iztikas līdzekļiem un tad pamazām meklē kko labāku!
              Par atsauksmēm: atsauksmju lapu dodu tikai tiem, kas reāli ir nolēmuši braukt un izmantot pakalpojumu. Aizbraukušie nevēlas, lai visi kam nav slinkums zvana no rīta līdz vakaram. Tikai reāliem aizbraucējiem!
              Tad vēl. Nereti saņemu vēstules ar tekstu:
Jā, labprāt izmantotu Jūsu piedāvāto pakalpojumu, bet kāpēc man Jums būtu jāmaksā? Vai tad nevar par brīvu?
Uz to atbildu: ....Mēs izpildām Jūsu radu un draugu funkciju, palīdzot ar informāciju, dzīvesvietu, dokumentu sakārtošanu, padomu, sagaidot lidostā utt., mēs to nedarīsim par velti! Mēs tērējam savu laiku un resursus, bet neesam labdarības organizācija.  Jau tā summa ir praktiski simboliska. Ja nevēlieties maksāt, tad brauciet paši un meklējiet kur dzīvot, kārtojiet dokumentus paši, paši nokļustiet no punkta A-B. No pieredzes- sanāks dārgāk un zaudēsiet laiku.
Un galu galā...ja nav pārliecības, ka paši spēsiet atrast darbu, lūdzu- ir licencētās LV firmas, kuras ar to nodarbojās. Rēķinieties, gan ar pamatigiem izdevumiem: darbs vien 300-600.- ls, kur vēl biļetes, ēšana, īre utt. Saite uz NVA licencētajām firmām:
http://www.nva.gov.lv/index.php?cid=2&mid=75

Vēl kas, tiem, kas nevēlas maksāt par pakalpojumu, bet grib tikt projām.
Pateicoties tam, ka ir UK kompānijas, kurās par personāla atlases speciālistiem strādā latvieši, ir aģentūras, kas veic atlasi Latvijā uz lauksaimniecības darbiem UK.
Spilgtākā no tām ir "Pro force". Aģentūrā strādā latviešu meitene Inese. "Pro force" ir leģendām apvīta jau gadiem, protams, ka ir bijuši arī čēpē, bet kopumā ir ok! Pazīstu daudzus, kas jau 3 sezonu strādās zemenēs vai ābolos. Normāli strādnieki nesūdzas, vieglas naudas tīkotāji un alkohola cienītāji gan, kā arī tādi, kuri šeit bijuši direktori!:) Rēkinieties ar smagu darbu un dzīvošanu karavānās, bet ir garantija, ka uz ielas nepaliksiet un darbs, lai vai kāds būs! Kontaktējieties ar Inesi par šo piedāvājumu. Iekopēju info par šābrīža piedāvājumu!

Amats:  Zemeņu un kazeņu lasīšana
Atrašanās vieta: Leeds, Yorkshire
Alga: £5.95p/h + bonusi
Darba uzsākšana: 2011.gada maijs. Līdz 2011.gada oktobrim
Darba stundas: Pilnas slodzes darbs
GLA Licences Nr PROF0001
UK Reg.Nr.5580634
NVA atļauja
Pro-Force LTD meklē zemeņu un kazeņu lasītājus uz pilnu slodzi Makins Farm, Leeds.  Darba pienākumos ietilpst zemeņu un kazeņu lasīšana pēc klientu prasībam un standartiem.
Darbs sākas maijā un ilgst līdz  oktobrim. Zemeņu un kazeņu lasīšana ir gabaldarbs.
Dzivošana karavānās (£32,27 nedēļā).
Lai pieteiktos, lūgums kontaktēties ar personāla atlases komandu, norādot references nr ZEMENES, pa tālruni  00441227730349/00441227733880, vai e-pastu: jobs@pro-force.co.uk.
Inese Aboma
Recruitment Consultant
 
Office  0044 1227 733 880
Fax      0044 1227 733 881
www.pro-force.co.uk
 
DARBĀ IEKĀRTOŠANA UK IR BEZMAKSAS!!!

P.S. Ne es, ne mani sadarbības partneri nestrādā kopā ar "Pro force". Vnk elementāri informējam par normālu iespēju, ko dod Inese, jo esam lietas kursā par viņu piedāvājumu un esam pārliecināti, ka tas ir reāls!