ceturtdiena, 2011. gada 2. jūnijs

Draudzīgais piedāvājums no Jāņa!

Ņemot vērā, ka mēs, latviešu tauta, piekopjam visas labākās līgošanas tradīcijas, bet diemžēl esam izsvaidīti plašajā pasaulē un tomēr līgot gribam Latvijā, jo nekur zāle tā nesmaržo  un alus neputo kā LV, ir piedāvājums! Kā arī ņemot vērā, ka aptuveni 60% kas šeit ielūkojās ir UK dzīvojošie, publiceju to šeit!
To piedāvā Jānis, kurš dzīvo Lielbritānijā, Telfordā, un kurš 17.06. izbrauc no UK ar savu mašīnu! No viņa puses tiek piedāvāta gan izklaide, gan ceļš gan uz LV, gan no LV atpakaļ uz UK. Cena pēc maniem ieskatiem ir demokrātiska, ņemot vērā biļešu dārdzību.

Tālākais teksts ir jau Jāņa, droši kontaktējieties ar viņu, jo atsauksmes par viņu ir vnk ideālas. Tā teikt- viens no labākajiem latviešiem UK.

Dzerot rīta kafiju, aizdomājos, kur šogad svinēt Līgo/Jāņu vakaru un cik vel nav izlemusi, kur un ar ko. Man radas lieliska ideja!!! Brauciens uz Latviju, pa ceļam kartīgi ietusēt Beļģija... salapīties Berlīne un Jāņu vakaru sagaidīt kopa ar savējiem. Pēc Jaņiem braucam atpakaļ un es jūs katru aizvedu mājas. Interesentiem zvanīt 07870826009 vai rakstīt uz draugiem.lv( profila informāciju iedošu pēc pieprasījuma- A.)


Brauciena cena cena ir GBP 350/pers.. [door2door, var tikt piemēroti ģeogrāfiskie ierobežojumi] Minimālais līdzbraucēju skaits – 3, maksimālais 4

Cenā iekļauts.:
1) Brauciens līdz Latvijai un atpakaļ
2) Ieejas biļetes svienēšanas vietās
3) Visi pārbraucieni, ceļa nodevas, prāmja biļetes, motelis/kempings, ja ir nepieciešams.
3) Telts vietas pēc nepieciešamības. Atvainojiet, katram pa telts vietai nebūs – dalīsimies.
* Iespējams, ka kādu malku (atgriezumus) arī paņemšu līdzi, ja vien varēšu sarunāt ar paziņām
* Kaste Alus (kāds no Latvijas aliem, Visticamāk – Zelta, tomēr kādu varēšu sagādāt tāds arī būs jāpieņem. Ja kaut kādu apstākļu dēļ nebūs pieejams Latvijas alus, tad būs jāmeklē alternatīva)


Līdzi jaņem:

1) Labs noskaņojums
2) Sava paika, uzkodas pēc ieskatiem-liekam uz kopīga galda
3) Ērts apģērbs ko uzvilkt pa dienu un vakarā. Veļas gabali, ko nomainīt
3) Guļammaiss, piepūšamais matracis
* Viena vai divas teltis uz visiem.